8. ročník súťaže Zlatý mravec 2013 – Cena odpadového hospodárstva

09.09.2013 10:53

Už ôsmy rok budú putovať sošky ocenenia Zlatý mravec do vzorných miest a obcí, úspešných firiem a organizácií, vynikajúcim študentom. Ako ocenenie ich "mravenčej" práce v oblasti odpadového hospodárstva.

Vyhlasovateľmi súťaže sú Asociácia podnikateľov v odpadovom hospodárstve, Asociácia priemyselnej ekológie na Slovensku, Slovenské priemyselné združenie pre obaly a životné prostredie a Tanzer Consulting Slovakia, s.r.o.  

Sme presvedčení, že stále je čo zlepšovať, optimalizovať, zvyšovať kvalitu. Preto chceme vyzvať odbornú verejnosť a kompetentných, aby sa svojimi výsledkami pochválili, dali o sebe vedieť.

Svoje projekty môžu uchádzači predkladať aj tento rok v bežnom termíne do 12. októbra 2013. Projekty obsiahnuté vo vyplnenej prihláške a zároveň osobne odprezentované bude posudzovať odborná komisia. Aj tento rok sa súťaží v 5-tich kategóriách. V prípade otázok vám radi poradíme. Slávnostné odovzdávanie cien bude na každoročnom medzinárodnom kongrese "Deň odpadového hospodárstva", 14. novembra 2013. 

Už teraz sa tešíme sa na Vašej projekty!

Viac info: www.zlatymravec.sk