Bezplatné workshopy pre mladých podnikateľov - TwinEntrepreneurs

10.10.2013 13:21

Máte záujem, aby vaše podnikanie rástlo a rozvíjalo sa? Rozmýšľate o predaji vašich tovarov a služieb do zahraničia?

Prihláste sa na sériu 5 bezplatných workshopov na témy:

 

14. október - Taking your business from inception to growth, Vienna
21. október - Getting to a Product-Market fit, Vienna
28. október - Growing into a new market, Bratislava
04. november - Gearing up for marketing success, Bratislava
11. november - Making it ready for capital, Vienna
 
 
 
Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) v spolupráci s Vienna Business Agency a Združením mladých podnikateľov realizuje od minulého roku projekt TwinEntrepreneurs. Jeho podstatou je spolupráca MSP a startupistov z regiónu Viedne a Bratislavy. Aktivity projektu sú zamerané tak na existujúce, ako aj začínajúce spoločnosti s dôrazom na spoločnosti s potenciálom rastu. 

 

Jednou z nosných aktivít projektu je séria 12-tich bezplatných workshopov. Po úspešnej sérii prvých workshopov, ktoré prebehli v máji a júni 2013 pokračuje projekt druhou sériou, ktorá štartuje už budúci pondelok (14. októbra) vo Viedenskom Aspern IQ centre. 
 
Prvý workshop v tejto sérii zameraný na rozvoj a rast Vášho podnikania zastreší Stefan Perkmann Berger, Výkonný riaditeľ WhatAVenture. Viac informácií nájdete nawww.twinentrepreneurs.eu, kde sa taktiež môžete na workshopy registrovať. Počet účastníčok a účastníkov je obmedzený, aby bola zaručená intenzívna podpora. Workshopy sa uskutočnia v anglickom jazyku.
 
Start-upisti s najväčším potenciálom budú mať čoskoro možnosťuchádzať sa o program individuálneho koučingu.