Creative Europe

01.03.2016 11:00

V marci nás čaká:

Podprogram KULTÚRA - DEADLINY 2016

Pozor, v podprograme Literárny preklad nastanú drobné zmeny v oblasti hodnotiacich kritérií. Tieto zmeny musia prejsť oficiálnym schvaľovacím procesom. Termín podávania žiadostí sa preto presúva z pôvodne plánovaného 3. februára 2016 na apríl. Hneď ako bude publikovaná oficiálna výzva budeme vás o nej informovať.
https://www.cedslovakia.eu/clanky/literarny-preklad
 

ČESKO - SLOVENSKÝ SEMINÁR, BRNO
22. marec 2016, 13.00 – 16.00 v Kabinetu múz, Sukova 4, Brno
Česká a slovenská Kancelář Kreativní Evropa – Kultura ve spolupráci s iniciativou Brno Kulturní pořádají seminář pro profesionály z oblasti kulturních a kreativních odvětví, jež se chtějí zapojit do mezinárodních projektů spolupráce, síťování a partnerství
viac: TU

INFORMAČNÝ SEMINÁR, BRATISLAVA
30. marec 2015 o 10.00 - 13.00, A4 - priestor súčasnej kultúry, Karpatská 2
Chcete sa zapojiť, prípadne podať projekt do programu Kreatívna Európa, podprogramu Kultúra? Neviete ako na projektovú žiadosť a čo by mal taký dokument obsahovať? Pozývame vás na seminár organizovaný kanceláriou Kreatívna Európa, ktorý vám objasní zákonitosti týkajúce sa projektovej žiadosti a jej hodnotenia. O svojich praktických skúsenostiach porozpráva úspešná projektová manažérka Laura Anes, RED NOSES Clowndoctors International (AT)
event na facebooku

Pre viac flexibilných informácií z oblasti slovenskej a európskej kultúry sledujte náš Facebook