Školenia OTIDEA

28.07.2015 15:24

Vážení obstarávatelia.

Stalo sa Vám, že ste narazili na kritický moment pri realizácii zákazky? Príďte sa poradiť so skúsenou odborníčkou na verejné obstarávanie.

 

„Kritické momenty realizácie verejných zákaziek a ako sa ich vyvarovať “,dňa 12. 8. 2015, viac TU

Lektor: Ing. Helena Polónyi – uznávaná dlhoročná odborníčka a lektorka pre oblasť verejného obstarávania a oblasť systémov manažérstva kvality, environmentu a BOZP.

 

Komplexné 2-dňové školenie s praktickými príkladmi

 

„Staňte sa odborníkom na verejné zákazky – všetko podstatné z verejného obstarávania“, dňa 18. – 19. 8. 2015, viac TU

Lektor: doc. Ing. Vasil Vodzinský, CSc. - expert na verejné obstarávanie, pracuje na Ministerstve dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja

 

Najnižšia cena = najnižšia kvalita? Aké riziká so sebou prináša využitie kritéria najnižšia cena? A sú aj iné možnosti? Aj týmto otázkam sa bude venovať školenie:

 

„Úskalia najnižšej ceny a elektronické trhovisko“, dňa 25. 8. 2015, viac TU

Lektor: Ing. Helena Polónyi – uznávaná dlhoročná odborníčka a lektorka pre oblasť verejného obstarávania a oblasť systémov manažérstva kvality, environmentu a BOZP.

 

NOVINKA v oblasti riadenia ľudských zdrojov!

 

PRVNÍ DNY V MANAŽERSKÉ POZICI aneb co vás čeká a jakých chyb se vyvarovat, dňa 28.9.2015, viac TU

Lektor: Olga Franců – lektorka, úspešná HR konzultantka, kouč, poradkyňa v oblasti riadenia ľudských zdrojov a nastavovania firemných procesov. Pôsobí v Českej republike aj Slovenskej republike.

 

Aktuálnu ponuku školení nájdete na www.otidea.sk.

Chcete sa v lete „dovzdelávať“, ale v našej ponuke ste nenašli to správne školenie pre Vás? Objednajte si školenie na mieru TU.