Slovak Business Agency - Vaša prvá voľba pri vzniku a rozvoji podnikania - seminár v Trnave

01.06.2015 12:29

Hľadáte financovanie? Chcete preraziť v zahraničí? Ste startup a potrebujete poradiť? Odpovede na tieto otázky a ešte omnoho viac sa dozviete už o pár dní.

Slovak Business Agency v spolupráci s partnermi organizuje seminár, ktorého cieľom je oboznámiť účastníkov so službami, ktoré poskytuje. Účastníci sa osobne stretnú s našimi odborníkmi, ktorí vám predstavia služby a produkty, ktoré poskytujeme.

Partneri: mesto Trnava, Trnavský samosprávny kraj, Automobilový klaster Slovensko a Slovenská obchodná a priemyselná komora Trnava
Termín konania: 25. 6. 2015
Miesto konania: Zasadacia miestnosť mestského úradu v Trnave, Hlavná u. 1, Trnava

Rozbehnite svoje podnikanie s mikropôžičkou

Hlavným cieľom programu, ktorý má pod patronátom SBA je sprístupniť finančné prostriedky podnikateľom formou úveru za zvýhodnených podmienok. Malí a strední podnikatelia často narážajú v komerčných bankách na ťažko prístupné úverové zdroje na financovanie podnikateľských zámerov.Mikropôžičkový program je oproti podmienkam v banke nastavený tak, aby sa k nemu dostalo čo najviac podnikateľov. Podmienky získania pôžičky sú jednoduchšie ako v komerčných bankách.

Startupy: nápady, ktoré menia svet

V rámci svojich aktivít sa SBA zameriava aj na podporu záujemcov o podnikanie, začínajúce a už existujúce podniky s inovatívnym prvkom – startupy. Startup Sharks je iniciatíva SBA zameraná na zlepšenie podmienok pre startupy, s cieľom zvýšiť šancu na presadenie sa inovatívnych a konkurencieschopných podnikateľských nápadov a zámerov na trhu.

Enterprise Europe Network: podnikanie v EÚ na dosah ruky

Ak máte záujem obchodovať s krajinami EÚ alebo na trhoch tretích krajín; nájsť si obchodných partnerov v zahraničí a dostať maximum informácií ohľadne podnikania v zahraničí a najnovších politikách, či legislatíve v EÚ, bližšie informácie poskytne Enterprise Europe Network (EEN). Medzinárodná sieť na podporu podnikania, ktorá je kľúčovým nástrojom stratégie EÚ na stimulovanie rastu a tvorby pracovných miest. Existuje vo viac ako 50 krajinách, spája 600 organizácií podpory podnikania, pričom poskytuje informácie a odborné poradenstvo malým a stredným podnikateľom v oblasti podnikania, inovácií a výskumu.

V prípade záujmu o účasť si Vás dovoľujeme požiadať o vyplnenie online registračného formulára. Program v plnom znení a registračný formulár nájdete TU.
Termín uzávierky prihlášok je do 24. 6. 2015.