The European Story

04.11.2013 12:03

Čo pre vás znamená byť Európanom? Zapojte sa do fotosúťaže „The European Story“ na Facebooku Európskej komisie, povedze nám svoj príbeh a vyhrajte skvelé ceny. Súťaž je otvorená všetkým občanom EÚ.

The European Story
 

Každá fotografia hovorí príbeh – aký je ten váš?! Zapojte sa do novej fotosúťaže „The European Story“ na Facebooku Európskej komisie a povedzte nám svoj príbeh. Stačí na to fotoaparát a nápad. Vašou úlohou je odfotiť akúkoľvek situáciu vyjadrujúcu váš „Európsky príbeh“ a názor, prečo si rada/rád, že si práve občiankou/občanom Európskej únie. Využite svoju kreativitu a pripojte sa k ďalším súťažiacim z celej EÚ, ktorí chcú ukázať svoj postoj k tomu, aké je to byť Európanom, čo im to prináša a čo to pre nich znamená. Zúčastni sa aj ty a možno vyhráš jednu z cien len vďaka jednému záberu.

Vyhrať môžeš cestovný voucher v hodnote 1500 EUR na výlet pre dve osoby kamkoľvek v EÚ podľa tvojho výberu, 2x iPad mini (16GB) alebo 9x 50 eurový voucher na nákup v online obchode Amazon.

Ako sa zapojiť?
1. Odfoť  čokoľvek, čo predstavuje tvoj „Európsky príbeh“
2. Daj svoj LIKE Facebookovej stránke Európskej komisie
3. Choď na appku súťaže a pridaj svoju fotografiu
4. Zdieľaj svoju fotografiu nech získaš čo najviac LIKE-ov
5. 12 fotografií s najväčším množstvom hlasov automaticky postúpi medzi finalistov, z ktorých celoeurópska hodnotiaca komisia vyberie výhercu.

Súťaž trvá od 4.11. do 18.11.2013. Súťažiaci musí byť občanom jednej z 28 členských krajín EÚ, mať viac ako 16 rokov a vlastniť fotografiu s pôvodným rozlíšením.

Viac o pravidlách súťaže sa dozviete tu.

 

Súvisiace odkazy