Výzva na podávanie žiadostí o poskytnutie dotácií z rozpočtu Nitrianskeho samosprávneho kraja na podporu certifikovaných ubytovacích zariadení na vidieku na rok 2017

30.08.2016 15:34

Nitriansky samosprávny kraj v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia Nitrianskeho samosprávneho kraja o poskytovaní dotácií z rozpočtu Nitrianskeho samosprávneho kraja na podporu certifikovaných ubytovacích zariadení na vidieku č. 4/2015 v znení neskoršej zmeny vyhlasuje

Výzvu na podávanie žiadostí o poskytnutie dotácií z rozpočtu Nitrianskeho samosprávneho kraja na podporu certifikovaných ubytovacích zariadení na vidieku na území Nitrianskeho samosprávneho kraja na rok 2017.

Pri podávaní žiadosti na rok 2017 je potrebné postupovať v zmysle VZN č. 4/2015, časti „Prechodné ustanovenia“. Oprávnení žiadatelia môžu predložiť žiadosť o poskytnutie dotácií z rozpočtu Nitrianskeho samosprávneho kraja na podporu certifikovaných ubytovacích zariadení na vidieku na rok 2017 písomne - prostredníctvom pošty alebo osobne do podateľne Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (adresa: Rázusova 2A, 949 01 Nitra).

Pri spracovaní žiadosti je potrebné postupovať v zmysle Metodického pokynu a zásad, ktoré je možné stiahnuť spolu s formulárom žiadosti z internetovej stránky Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja:


Prosíme Vás, aby ste venovali zvýšenú pozornosť Metodickým pokynom a zásadám vypracovaným v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia Nitrianskeho samosprávneho kraja o poskytovaní dotácií z rozpočtu Nitrianskeho samosprávneho kraja na podporu certifikovaných ubytovacích zariadení na vidieku č. 4/2015 v znení neskoršej zmeny.

Otázky spojené s prípravou a podávaním žiadostí je možné konzultovať osobne na oddelení cestovného ruchu Úradu NSK (Kupecká ul. č. 3, Nitra). Informácie získate aj telefonicky na čísle: 037/69 259 65. 

Termín uzávierky prijímania žiadostí je 15.10.2016.